Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έχει δίλημμα στα χαφ ο Αλμέιδα - Ίσως πάει επιθετικά γιατί δεν βολεύεται με ισοπαλία»

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του ντέρμπι τίτλου μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

To ματς της χρονιάς περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, αφού Παναθηναϊκός και ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωποι στη «Λεωφόρο» με στόχο την πρωτιά.

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και έδωσε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει αυτού του πολύ κρίσιμου αγώνα, τονίζοντας πως ο Αλμέιδα ακόμη έχει μερικά διλήμματα για την ενδεκάδα.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ τόνισε πως η Ένωση πάει με πολύ καλή ψυχολογία στο ματς, χάρη και στα τελευταία της αποτελέσματα: «Mε φουλ αυτοπεποίθηση και ψυχολογία πάει στο ντέρμπι τίτλου η ΑΕΚ, μετά και το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίσεις κάποιον αν μείνει με 10 παίκτες, υπάρχουν πολλά παραδείγματα για το αντίθετο. Έβγαλε εντολή κατά τη διάρκεια του ματς ο Αλμέιδα να πέσουν οι ρυθμοί για να είναι ξεκούραστοι οι παίκτες. Επιστρέφει και ο Μοχαμάντι, ίσως παίξει από τον πάγκο με τον Παναθηναϊκό. Τα ντέρμπι δίνουν στην ΑΕΚ μία καταπληκτική "ζύμωση" γι' αυτό το ματς. Πάει σε έναν τελικό πρωταθλήματος με μεγάλη απαίτηση για νίκη, καθώς δεν έχει την ισοβαθμία».

Όσον αφορά την ενδεκάδα, τόνισε πως ο Αλμέιδα έχει ακόμη κάποια ερωτηματικά: «Δίλημμα για τη μεσαία γραμμή για έχει Αλμέιδα. Δεν ξέρει αν θα ξεκινήσει με δύο χαφ (Σιμάνσκι, Γιόνσον) ή αν θα πάει πιο επιθετικά, με Πινέδα μαζί με τον Πολωνό. Ο Πινέδα πάντως σίγουρα θα είναι σε ενδεκάδα. Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα είναι επίσης βέβαιοι. Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Λιβάι θα παίξουν, θα γίνει και επιλογή μεταξύ Ελίασον και Άμραμπατ στα δεξιά της επίθεσης. Επιλογή του Αλμέιδα είναι να κερδίσει το ματς, επομένως ίσως παίξει πιο επιθετικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x