Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έχει μπει ήδη η… κασέτα για την ΑΕΚ - Να περάσει τον ΠΑΟΚ και χωρίς την αφαίρεση βαθμών»

Την αμφισβήτηση που ήδη ξεκίνησε από την πλευρά του ΠΑΟΚ μετά το βαθμολογικό προσπέρασμα της ΑΕΚ στη δεύτερη θέση σχολίασε με χαρακτηριστικό τρόπο στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στην εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕΚ στην Κρήτη -αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ το γεγονός ότι πέρασε στη δεύτερη θέση- αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι από την πλευρά του «δικεφάλου του Βορρά» άρχισε ήδη να… παίζει η κασέτα πως το προσπέρασμα οφείλεται στην αφαίρεση βαθμών.

Ανεξάρτητα λοιπόν απ’ αυτό, τόνισε ότι η «Ένωση» θα πρέπει να παίζει με τη λογική ότι είναι τρίτη και στο τέλος να ξεπεράσει τον ανταγωνιστή της για τα προκριματικά του Champions League με περισσότερους πόντους από το χάντικαπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x