Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Φαβορί για την ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Μόνο αν χαλάσει θα εξεταστούν άλλα ονόματα»

Την εκτίμηση ότι ο Αλμέιδα είναι ο επικρατέστερος ν’ αναλάβει την ΑΕΚ και (παρά την υποψηφιότητα Λέκο) αυτό θα συμβεί αν πάει καλά η συνάντηση με Μελισσανίδη έκανε στον bwinΣΠΟΡ ο Γιώργος Τσακίρης.

Τους λόγους που ο Ματίας Αλμέιδα έχει το προβάδισμα για ν’ αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι ο Αργεντινός πληροί πολλές από τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί και κυρίως αυτή της ισχυρής προσωπικότητας.

Εξήγησε λοιπόν ότι έχει εκτιμηθεί επιπλέον από την «Ένωση» το γεγονός ότι ταξίδεψε στην Ελλάδα (κάτι που δείχνει τη μεγάλη διάθεσή του ν’ αναλάβει) και εκτίμησε ότι εφόσον μείνουν ικανοποιημένες και οι δυο πλευρές στο τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, θα πάρει τη δουλειά.

Εξάλλου τόνισε ότι οι άλλες υποψηφιότητες που υπάρχουν, όπως αυτή του Ιβάν Λέκο που έγινε γνωστή σήμερα, βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο και θα συζητηθούν μόνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Αργεντινού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x