Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Για αυτό θεωρώ ότι δεν ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Χιμένεθ ο Μελισσανίδης»

Τον λόγο για το οποίο παραμένει ακόμα ανοιχτό -έστω και τυπικά- το κεφάλαιο Μανόλο Χιμένεθ για την ΑΕΚ ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

H AEK «τρέχει» με εντατικούς ρυθμούς την επόμενη ημέρα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το στίγμα του για αυτήν μέσω των όσων ανέφερε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ την Τρίτη.

Ένα από τα αντικείμενα συζήτησης των λεγομένων του ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων» είναι από χτες το γεγονός ότι άφησε ανοιχτό το κεφάλαιο Μανόλο Χιμένεθ, παρότι έχει φανεί εδώ και ημέρες ότι οι δύο πλευρές οδηγούνται σε «διαζύγιο».

Ο Γιώργος Τσακίρης ανέλυσε -μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο- τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης, επισημαίνοντας ότι η «Ένωση» αναζητεί τον διάδοχο του 57χρονου τεχνικού.

«Θεωρώ ότι επειδή δεν έχει κάνει την τελική κουβέντα με τον Χιμένεθ συμβαίνει αυτό. Δεν γίνεται να το μάθει από τις εφημερίδες. Αυτό εισέπραξα από την κουβέντα, ότι δεν θα είναι fair. Διότι, μπορεί να έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, αλλά είναι άνθρωπος που έχει βοηθήσει πολλές φορές και δεν θα ήταν όμορφο να του συμπεριφερθείς έτσι. Αυτό θεωρώ ότι εννοούσε. Την Παρασκευή φεύγει ο Χιμένεθ και αυτό το διάστημα θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει μαζί του ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Εφόσον θα έχει καταλήξει και σε προπονητή μαζί με τους συνεργάτες του», σχολίασε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x