Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν έχει γίνει ακόμη κάτι από πλευράς Μπενφίκα για Γκαρσία»

Δεν έχει υπάρξει κάποια κρούση στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία από πλευράς Μπενφίκα, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσακίρη, ο οποίος αναφέρθηκε και στο επικείμενο ματς της «Ένωσης» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Λιβάι Γκαρσία αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι από πλευράς της πορτογαλικής ομάδας, ενώ προσέθεσε ότι ακόμα και να γίνει, μένει να φανεί και πόσο τον αξιολογεί η «Ένωση», η οποία διατηρεί το 60% των δικαιωμάτων του.

Από εκεί και πέρα, σχολιάζοντας την πορεία της ΑΕΚ -εν όψει και του εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 26η αγωνιστική της Super League 1 (6/3, 19:00)- ανέφερε ότι μίνιμουμ στόχος για τον «δικέφαλο» είναι να σώσει τη χρονιά. «Η κατάσταση είναι στο απροχώρητο. Υπάρχουν πολλά ''πρέπει''. Το να σώσει τη χρονιά αποτελεί το μίνιμουν της υποχρέωσης. Περιμένουμε την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ, που θα έπρεπε να τρέχει σε… φουλ γκάζια. Αλλά υπάρχει και η περίπτωση του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει και τις αναμετρήσεις με την Πορτογαλία. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι και να αποκλειστεί ότι θα είναι ο νέος της προπονητής», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, σ' ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι με τους Αρκάδες, ανέφερε πως αυτή πιθανώς θα αποτελείται από τους Τσιντώτα, Μισελέν, Μήτογλου, Τζαβέλλα, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Μάνταλο, Τσούμπερ και Αραούχο, με τον Σβάρνα να διεκδικεί μία θέση στα στόπερ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x