Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάει καν για Ολιβέιρα η ΑΕΚ»

Την άποψη ότι κακώς συνεχίζει να υφίσταται θέμα Ολιβέιρα για την ΑΕΚ και πως θα έπρεπε ήδη η «Ένωση» να έχει στραφεί σε άλλη λύση για την επίθεση εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στην περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, με αφορμή το φερόμενο ενδιαφέρον ομάδας του Κατάρ για να τον αποκτήσει, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι δεν έχει υπάρξει νέα επαφή της «Ένωσης» με τον Πορτογάλο επιθετικό μετά από ‘κείνη που του είχε προταθεί ανανέωση συμβολαίου με μείωση αποδοχών 40%.

Σημείωσε, εξάλλου, ότι με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο δεν έχει δείξει ν’ αξίζει μεγαλύτερη πρόταση και εξέφρασε την άποψη ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα έπρεπε να έχουν κλείσει το θέμα και να έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις για την επίθεση.

Όσο για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, εκτίμησε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα επανέλθει στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί συνήθως στα ντέρμπι και σημείωσε ότι τα μόνα ερωτηματικά για την ενδεκάδα είναι ο τερματοφύλακας και το αν στο αριστερό άκρο θα πάει ο Μάνταλος ή ο Αλμπάνης.



Διαβάστε επίσης:



Πρόταση-μαμούθ για Ολιβέιρα από Κατάρ

Κετσετζόγλου: «Θα ξαναμιλήσει με Ολιβέιρα, αλλά ψάχνει ήδη επιθετικό η ΑΕΚ»

Ξανά για Λιβάγια και Ολυμπιακό οι Κροάτες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x