Stoiximan Super League

Τσακίρης: Για αυτό έβαλε βασικούς μετά το 1-0 ο Αλμέιδα - Την… κατάλληλη στιγμή το πριμ Μελισσανίδη

Τον λόγο που ο Αλμέιδα έριξε στο ματς βασικούς -παρόλο που η ΑΕΚ έπαιζε με τον Πανσερραϊκό κι είχε πάρει ήδη προβάδισμα- εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης. Τι είπε για το πριμ με Παναθηναϊκό

Ένα παράδειγμα από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, που επιβεβαιώνει τον μελετημένο τρόπο δουλειάς του Ματίας Αλμέιδα σε όλα τα επίπεδα, επικαλέστηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, στάθηκε στην εντύπωση που προκάλεσε το γεγονός ότι ο Αργεντινός έριξε στο ματς βασικούς, παρόλο που αντίπαλος ήταν ομάδα β’ κατηγορίας και λίγο πριν είχε γίνει το 1-0.

Εξήγησε λοιπόν ότι αυτό ήταν εξαρχής προγραμματισμένο (ανεξαρτήτως εξέλιξης), είχε γίνει σαφές στους παίκτες και σκοπός ήταν να κάνουν μια πιο δυνατή «προπόνηση» ενόψει Ιωνικού.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι καταβλήθηκε ήδη στους «κιτρινόμαυρους» το πριμ Μελισσανίδη για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (300.000 ευρώ), τονίζοντας ότι έγινε την καταλληλότερη στιγμή (ως μπουστάρισμα για το κρίσιμο κυριακάτικο ματς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x