Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Γρίφος το σχήμα της ΑΕΚ, πολλά ''μπράβο'' στον Αλμέιδα για το ήθος του»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε πάρα πολύ δύσκολο γρίφο για την ενδεκάδα του Αλμέιδα, ο οποίος σίγουρα ξέρει τα πρόσωπα, αλλά δεν το έχει φανερώσει. Είχε δείξει μία άσκηση με τετράδα στην άμυνα, που την προηγούμενη εβδομάδα δούλευε τριάδα και έδειξε τετράδα. Κάτι που σημαίνει πως θα δούμε διαφοροποιήσεις, αλλά όχι άλλη τακτική προσέγγιση, όπως ο Γκατσίνοβιτς, με τον Πινέδα, τον Γιόνσον και τον Αραούχο είναι οι σίγουροι στη μεσοεπιθετική γραμμή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μένει να φανεί αν θα βάλει τον Γκαρσία για να τον βάλει κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε άλλη θέση. Θα πάει σε μία τακτική προσέγγιση, να ξεκινήσουμε το ματς, και με μία αλλαγή στο σχήμα να αλλάξουμε τακτική. Με ένα 4-2-3-1, το οποίο μπορεί να αλλάξει σε πολλές παραλλαγές. Έδειξε με τον ΠΑΣ πως υπολογίζει αρκετά στην ανάλυση του αντιπάλου και το πιο σημαντικό ματς είναι πόσο καλά έχεις προετοιμάσεις τους παίκτες σου. Παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία σε τέτοια ματς», πρόσθεσε.

Ακούστε επίσης τι είπε ο Γιώργος Τσακίρης για τις δηλώσεις του Αλμέιδα για Παναθηναϊκό και Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x