Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έδωσε δικαιώματα, ευτυχώς δεν τα πλήρωσε και πλέον μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου»

Το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με σκόρερ τους Λιβάι Γκαρσία και Τσούμπερ στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από το «Γ. Καραϊσκάκης», επικρατώντας με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Γιώργος Τσακίρης έκανε το δικό του σχόλιο στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η «Ένωση» θα μπορούσε να τελειώσει το ματς πιο εύκολα από το 70' και μετά, όταν και είχε 3-4 καλές στιγμές για ένα τρίτο γκολ.

Παράλληλα, ανέφερε πως οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν δικαιώματα με την εικόνα τους στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου και πως όταν έχεις την ευκαιρία να κλειδώσεις το ματς δεν πρέπει να τις «κλωτσάς».

Αναφορικά με το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα είπε πως η μπάλα βρήκε στο χέρι και ορθώς ακυρώθηκε, ενώ, όσον αφορά το πέναλτι που ζητούν οι «ερυθρόλευκοι» στο μαρκάρισμα του Κάλενς στον Ναβάρο, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Ο παίκτης του Ολυμπιακού πάτησε πάνω στον Κάλενς και βούτηξε».

Τέλος, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ εξέφρασε την άποψή του πως ο Ματίας Αλμέιδα άργησε να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, την ώρα όπου η ομάδα «φώναζε» για φρεσκάρισμα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και στα άκρα της επίθεσης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x