Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα σε εμετική διαιτησία - Μπορούσε να νικήσει με 2-3 γκολ διαφορά»

Το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την αγχωτική εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού.

Το δικό του σχόλιο για τη δύσκολη και αγχωτική εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό με σκορ 1-0 για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» ανέφερε αρχικώς πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πολλές καλές στιγμές και έπρεπε να νικήσουν με 2-0 ή 3-0, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το τρίποντο δίνει μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια της ομάδας που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται υπό πίεση.

Στη συνέχεια, σχολίασε τη διαιτησία του αγώνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Μεγαλώνει και απογειώνει τη νίκη το γεγονός ότι ήρθε κόντρα σε εμετική διαιτησία. Συγκλονιστικά κακή διαιτησία, προκάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ και χάρισε τουλάχιστον 6 κάρτες στον Παναιτωλικό. Δεν ξέρω πώς θα μπορεί να κερδίζει στο μέλλον με τέτοιες διαιτησίες».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x