Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πρέπει να διαχειριστεί την πρώτη αποτυχία επί Αλμέιδα - Προβάδισμα για κορυφή ο Τσούμπερ»

Την πρώτη της αποτυχία, βάσει αποτελέσματος, με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο καλείται να διαχειριστεί η ΑΕΚ στο Περιστέρι, αφήνοντας πίσω της τον αποκλεισμό από τον Άρη στο Κύπελλο.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μια αναμέτρηση… δοκιμασία για τους «κιτρινόμαυρους», αφού όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης, θα κληθούν να διαχειριστούν την πρώτη αποτυχία τους (βάσει του αποτελέσματος και του αποκλεισμού από το Κύπελλο) με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο.

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω κόπωσης από τα 120 λεπτά με τον Άρη. Ουσιαστικά η ΑΕΚ πρέπει να διαχειριστεί την πρώτη αποτυχία επί Ματίας Αλμέιδα, αποτυχία σε ουσία και αποτέλεσμα, όχι σε εικόνα. Είναι σημαντικό ματς στην οικονομία της βαθμολογίας, μια έδρα που έχασε ο Παναθηναϊκός και αν περάσει θα διαγράψει μία από τις γκέλες που έκανε νωρίτερα στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, τόνισε: «Έχει ζητηματάκια, ο Λιβάι Γκαρσία θα προστατευτεί από το χτύπημα που είχε δεχτεί. Κάτι που δείχνει ότι έχει προβάδισμα να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αν αναλογιστεί κανείς και την εικόνα του Πόνσε. Δεν ξέρουμε και τις μετρήσεις του κάθε ποδοσφαιριστή, βέβαια. Είναι έτοιμος ο Κάλενς, ο Μήτογλου έχει πάει εξαιρετικά όποτε έχει παίξει, είναι πολύ συγκεντρωμένος ως ποδοσφαιριστής. Ρότα ή Πήλιος αριστερά, μάλλον ο πρώτος θα ξεκινήσει και δεξιά ο Σιντιμπέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x