Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πρέπει να τρέξει τα μεταγραφικά της με τη λογική ότι δεν συνεχίζει ο Πινέδα»

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, για τα εισιτήρια διαρκείας, την κάρτα φίλου της ομάδας και τα μεταγραφικά θέματα, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ θέλει 3-4 μεταγραφές. Στόπερ, φορ και ένα εξτρέμ για αρχή, με αστερίσκο τον Πινέδα, είτε μείνει είτε όχι. Υπήρξε η αναμενόμενη απομάκρυνση του προπονητή της Θέλτα, καθώς ο Μουρίνιο (πρόεδρος της Θέλτα) προχωράει στην αλλαγή προπονητή στην ισπανική ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» και πρόσθεσε:

«Θα πάει εκεί ο Πινέδα και θα δούμε σε πρώτο στάδιο αν θα υπάρξει πιθανότητα παραμονής του ή όχι στην ισπανική ομάδα. Καταλαβαίνω ότι αν πάει στο πρώτο σκέλος της προετοιμασίας, θα του ζητηθεί να δουλέψουν για ένα διάστημα μαζί. Ο Πινέδα, από τη μεριά του, θα αξιώσει να έχει θέση βασικού ή να είναι υπολογίσιμη μονάδα. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα εκφράζει δημόσια την επιθυμία να συνεχίσει στην ΑΕΚ και να δουλέψει ξανά με τον Πινέδα στην Ευρώπη».

Και συνέχισε λέγοντας: «Επιδίωξη και στόχος είναι η ομάδα να έχει τις δύο από τις 3-4 μεταγραφές στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, τον στόπερ και τον εξτρέμ ή τον φορ. Χρειάζεται να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, ειδικά και στο θέμα του παίκτη που θα καλύψει τον Πινέδα που μένει να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του μέσα στο καλοκαίρι. Η ΑΕΚ, για εμένα, πρέπει να τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της, σαν μην συνεχίζει ο Πινέδα στην ομάδα για να μην υπάρξει πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x