Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η καλύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ φέτος - Δεν χρειάζεται να πιεστούν Γκαρσία και Γιόνσον»

Στη γλυκόπικρη γεύση από το ματς με την Μπράιτον (αφού δεν ανταμείφθηκε η καλύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ) και στα δεδομένα επιστροφής των Γκαρσία-Γιόνσον αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Για την επόμενη μέρα της κυριαρχικής εμφάνισης που έκανε η ΑΕΚ απέναντι στην Μπράιτον -και την ανάγκη να δικαιωθεί έστω και στο φινάλε η συνολικά εξαιρετική παρουσία της στον όμιλο- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, σημείωσε ότι αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση το γεγονός ότι η «Ένωση» έπιασε μεν την κορυφαία της απόδοση φέτος, αλλά δεν μπόρεσε και πάλι να την εξαργυρώσει με βαθμούς.

Εξέφρασε ωστόσο την πίστη ότι θα βελτιώσει το πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας και παίρνοντας αυτό που θέλει στο Άμστερνταμ, δεν θα μείνει στο τέλος με το «γαμώτο».

Κατά τ’ άλλα, απάντησε και για το πότε θα επιστρέψουν οι Γκαρσία και Γιόνσον, σημειώνοντας ότι αύριο θα φανεί αν έχουν ελπίδες για Άρη, αλλά και ότι δεν υπάρχει λόγος να πιεστούν ενόψει και του «τελικού» με τον Άγιαξ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x