Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο - Πώς μπορεί να λύσει από τώρα το θέμα… αντι-Πινέδα»

Στον τρόπο που θα διαχειριστεί ο Ματίας Αλμέιδα τις πολλές απουσίες της ΑΕΚ στον Βόλο και το πώς μπορεί να καλυφθεί από τώρα η πιθανότατη απώλεια Πινέδα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Για το πιθανότερο σχέδιο Αλμέιδα, ώστε να προσπεραστούν οι αντιξοότητες του κρίσιμου αγώνα με τον Βόλο, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Διονύση Καππάτο, εκτίμησε ότι (μετά και την απώλεια του Μάνταλου που ήταν εξαιρετικός με τη Λαμία) ο Τσούμπερ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως εξήγησε, θα χρησιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο, με τον Γκαρσία να πηγαίνει δεξιά και τον Φαν Βέερτ να κινείται μπροστά από τον Αραούχο στην επίθεση.

Όσο για τα μεταγραφικά, επιβεβαίωσε ότι η περίπτωση που δουλεύεται πιο ουσιαστικά προς το παρόν (χωρίς πάντως να υπάρχει ακόμα σύγκλιση με τη Σαν Χοσέ) είναι του Κικάνοβιτς.

Υπογράμμισε, δε, ότι με την απόκτηση του συγκεκριμένου (ή άλλου εξτρέμ) μπορεί να λυθεί από τώρα το θέμα της πιθανότατης αποχώρησης Πινέδα το καλοκαίρι, με τοποθέτηση του Γκατσίνοβιτς στα χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x