Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα - Ενδιαφέρον τι θα γίνει φέτος με τους αρχηγούς»

Στη σύνθεση της ΑΕΚ που έχει προβάδισμα να ξεκινήσει απέναντι στον Ιωνικό, αλλά και στο ανοιχτό θέμα του ποιος θα είναι αρχηγός όταν λείπει ο Μάνταλος, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Για το αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος -και όχι μόνο- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι δεδομένου ότι δεν θα έχουν προλάβει να δουλέψουν αρκετά με την ομάδα, θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσουν οι Τσούμπερ και Γέβτιτς.

Εκτίμησε λοιπόν ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα πάει σε ένα 4-2-3-1, για το οποίο θα έχουν προβάδισμα οι Μιτάι (Χατζησαφί), Τζαβέλλας, Βράνιες, Μισελέν στην άμυνα, οι Λε Ταλέκ-Σιμάνσκι στα χαφ και η τριάδα Άμπραμπατ-Μάνταλου-Τάνκοβιτς πίσω από τον Αραούχο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ανοιχτό ζήτημα που υπάρχει όσον αφορά στους αρχηγούς, τονίζοντας ότι θα έχει ενδιαφέρον η επιλογή του ποιος θα φοράει το περιβραχιόνιο τις φορές που ο Μάνταλος θα είναι εκτός ενδεκάδας (μιας και οι Σιμόες-Μπακάκης επίσης δεν λογίζονται βασικοί).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x