Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ήρθε η ώρα να επικοινωνήσει το πλάνο της ΑΕΚ ο Κονέ»

Την ανάγκη να γίνει ξεκάθαρη και επισήμως η κατεύθυνση της ΑΕΚ για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και την προετοιμασία της επόμενης, υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ξεκαθάρισμα στον κόσμο της, όσον αφορά στο πώς σκοπεύει να πορευτεί από ‘δω και πέρα, πρέπει να κάνει η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι είναι πλέον καιρός ο Παναγιώτης Κονέ να επικοινωνήσει το πλάνο που υπάρχει για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά και την προετοιμασία της επόμενης.

Εξήγησε λοιπόν ότι αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει συμβεί πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αν δεν γίνει ούτε τώρα, θα συνεχίζει να μεταφράζεται κάθε κίνηση του συλλόγου όπως θέλει ο καθένας.



Διαβάστε ακόμα:



Κετσετζόγλου: «Μακάρι να γυρνούσε ο Λιβάγια - Το λένε και πολλοί απ’ όσους πανηγύριζαν»

«Γκάζια» Χιμένεθ αλλά και μήνυμα ενότητας

Η συγκομιδή των «νέων» Γκαρσία, Χιμένεθ, Μπόλονι και ο... Ράσταβατς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x