Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ίδια ή και μεγαλύτερη η ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ για τα διαρκείας»

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, κυρίως στο… μέτωπο των διαρκείας και του Ορμπελίν Πινέδα, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για να είμαστε ειλικρινείς, θυμάμαι πως πέρυσι είχε βρεθεί κόσμος που ήταν στις 12 τα μεσάνυχτα, για να είναι στα εκδοτήρια στις 7 το πρωί, και να πάρει τα πρώτα εισιτήρια. Φέτος είναι μία διαφορετική ιστορία, αν και η ανταπόκριση φαίνεται πως θα είναι ίδια ή και μεγαλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Η ΑΕΚ έχει δεχθεί αρκετές οχλήσεις, για αναβάθμιση ή θα είναι καινούργιοι. Δεν μπορούν να χωρέσουν όλοι όμως… Θα μπει το αντίστοιχο φρένο με την περσινή διάθεση των διαρκείας. Δεν θα υπάρχουν 6-7 χιλιάδες εισιτήρια ως ελεύθερα;», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Το κεφάλαιο Πινέδα θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα, τουλάχιστον αναφορικά με τις σκέψεις του νέου προπονητή της Θέλτα και των προθέσεων του προέδρου της. Για εμένα, η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμη για τον αντί-Πινέδα. Θα πρέπει να έχει εστιάσει σε αυτό το κομμάτι, να έχει 3-4 επιλογές, και να παλέψει παράλληλα την προσπάθειά της για τον Πινέδα. Διαφορετικά θα είναι πρόβλημα. Πρέπει να δούμε και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, να είναι βατά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x