Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Καμία σχέση με άλλες φορές ο Αραούχο - Είναι καλύτερος κι από όταν πρωτοήρθε»

Την εξαιρετική κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο και το γεγονός ότι (σε αντίθεση με προηγούμενες φορές στην ΑΕΚ) θα έρθει φουλ γυμνασμένος και χωρίς τραυματισμούς τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης

Στην επικείμενη επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο -και κυρίως στις εξαιρετικές συνθήκες που φαίνεται ότι θα γίνει αυτή τη φορά- στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου, τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Αργεντινού και είτε σήμερα, είτε αύριο θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι (σε αντίθεση με προηγούμενα περάσματά του από την «Ένωση») κάνει ήδη προετοιμασία με τη Λας Πάλμας και δεν έχει ταλαιπωρηθεί από κάποιο τραυματισμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι σε κατάσταση ίδια ή και καλύτερη από την πρώτη φορά που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα.

Κατά τ’ άλλα, για τον Χατζισαφί τόνισε ότι είναι μια επιλογή που δεν ενθουσιάζει, αλλά κρίνεται ότι μπορεί να συνθέσει καλό δίδυμο με τον Μιτάι, κάτι που επιβεβαιώνει και ότι ο Λόπες δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες του προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x