Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Κανείς στην ΑΕΚ δεν ήθελε να μείνει εκτός αποστολής - Ξεκινούν Μάνταλος και Άμραμπατ»

Ο Γιώργος Τσακίρης στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην μεγάλη θέληση όλων στην ΑΕΚ να δώσουν το παρόν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έκανε τις εκτιμήσεις του για την 11άδα.

Τεράστια δίψα και αυταπάρνηση από τους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Είναι στην τσίτα όλοι στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού. Φάνηκε αυτό και με τον καταρτισμό της αποστολής, όταν ρωτήθηκαν δεν τέθηκε θέμα καν για το αν είναι έτοιμοι. Απάντησαν όλοι με ένα ναι, δεν ήθελε κανείς να μην είναι στην αποστολή. Ο μόνος που δεν τα κατάφερε ήταν ο Σιντιμπέ λόγω της μεγάλης αποχής του, αφού έτσι σκέφτεται ο Αλμέιδα, με εξαίρεση την περίπτωση του Γκαρσία. Θα χρειαστεί μια διαχείριση, αφού έχει και τέσσερα σερί ματς μέσα σε σύντομο διάστημα», ανέφερε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το βασικό σχήμα της Ένωσης απέναντι στους Πειραιώτες, με τον Πινέδα είτε να παίζει δίπλα στον Σιμάνσκι, είτε δεξιά αντί του Ρότα, ενώ μάλλον θα δούμε τους Μάνταλο και Άμραμπατ να ξεκινούν.

Ο Τσακίρης αποκάλυψε ότι στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα βρεθούν και 35-40 οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ που είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους της ΑΕΚ.

Ενώ επισήμανε πως έχει βάση το δημοσίευμα από το Ιράν περί πρότασης των «κιτρινόμαυρων» στον Χατζισαφί για νέο μονοετές συμβόλαιο, που φέρεται να τον ικανοποιεί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x