Για τη σημασία της ανατροπής που πέτυχε η ΑΕΚ απέναντι στην Κηφισιά και μάλιστα με μια διαιτησία που, όπως τόνισε, δεν ήταν φιλική μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης.
Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, χαρακτήρισε κομβικό για τη νίκη της «Ένωσης» ότι δεν διαλύθηκε σε κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις του Βεργέτη.
Πέρα λοιπόν από τις βασικές φάσεις, στάθηκε στις έξι κίτρινες κάρτες που είδαν οι «κιτρινόμαυροι», τονίζοντας ότι ειδικά αυτή στον Βίντα για τάκλιν που δεν ακούμπησε τον αντίπαλο δείχνουν τη συμπεριφορά του ρέφερι.
Παρόλα αυτά τόνισε ότι η εικόνα της ομάδας ως το 40’ πρέπει να προβληματίσει τον Μάρκο Νίκολιτς, εκφράζοντας την άποψη ότι υπήρξαν λάθη τόσο διάβασμα του ματς, όσο και στην αρχική ενδεκάδα.
Ακούστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη στην επίσημη σελίδα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube
Διαβάστε Επίσης
Ήρωας Γιόβιτς και επική ανατροπή της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά με 10 παίκτες! Αναγκαστική αλλαγή και ανησυχία με Μουκουντί στην ΑΕΚ Από… μοιραίος, ωραίος ο Στρακόσα: Έπιασε το πέναλτι του Τετέι μετά από παράβαση του ίδιου Ορμπελίν Πινέδα: Αναχωρεί αμέσως μετά το ΑΕΚ-Κηφισιά για να ενσωματωθεί στην Εθνική Μεξικού Ηλιόπουλος: «Τα σχόλια περισσεύουν, κάθε άνθρωπος βλέπει, καταλαβαίνει και συνεχίζουμε» Κετσετζόγλου: «Τεράστιο διπλό της ΑΕΚ με τόσο κόντρα διαιτησία και τόσα λάθη της ομάδας»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






