Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Καταστροφή για την ΑΕΚ, πρέπει να υπάρξουν απομακρύνσεις»

Ο Γιώργος Τσακίρης έκανε λόγο για καταστροφική απουσία της ΑΕΚ από την Ευρώπη και τόνισε την ανάγκη να γίνουν αλλαγές για να μην έρθουν… χειρότερα.

Για ηττοπαθή νοοτροπία και εγκληματικά λάθη όλη τη σεζόν που οδήγησαν στην αποτυχία εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου από την ΑΕΚ έκανε λόγο ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ έχει διαποτιστεί με νοοτροπία ηττοπάθειας. Ο Άρης είχε για 78 λεπτά μια ευκαιρία, αλλά μετά το πρώτο γκολ έβαλε άλλα δύο και έχασε και τόσες ευκαιρίες. Υπάρχει μια λουζεριά που έρχεται από έξω προς τα μέσα, χωρίς να είναι φυσικά άμοιροι ευθυνών και οι παίκτες. Μόνο ο Αραούχο δεν τα άκουσε και κάποια στιγμή πρέπει να πάρει το περιβραχιόνιο», τόνισε.

«Είναι καταστροφή για την ευρωπαϊκή προοπτική του κλαμπ η χθεσινή εξέλιξη. Μπαίνει ένα μεγάλο εμπόδιο στο ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ και την υποχρεώνει να κυνηγά υπερβατικές προκρίσεις. Είναι εγκληματικό αυτό που έγινε και έγινε μέσα από την ίδια ομάδα. Δεν ανταποκρίθηκε κανένας και δεν αντιλήφθηκαν τη σημασία. Η ΑΕΚ έχει έναν άνθρωπο που εγγυάται το μέλλον της οικονομικά, αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι έχει ευθύνες ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Πρέπει να υπάρξουν απομακρύνσεις, όχι να περιμένουμε παραιτήσεις. Αν η ΑΕΚ δεν δει ό,τι έγινε ως ευκαιρία να αλλάξει τροπάριο, θα ξαναπάθει τα ίδια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x