Εξελίξεις για μεταγραφή στόπερ και ανανεώσεις περιμένει ο Γιώργος Τσακίρης μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.
«Περιμένω να γίνει μια κίνηση για στόπερ, ίσως πλέον με μεγαλύτερο διαθέσιμο ποσό. Επίσης αναμένουμε αν δεν έχουν αρχίσει ήδη να γίνουν νέες επαφές του Ίβιτς με τον Λιβάγια και τον Ολιβέιρα για την επέκταση στα συμβόλαιά τους», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Όσο για την πρόκριση, σχολίασε: «Είναι τεράστια η πρόκριση που πήρε η ΑΕΚ, όχι μόνο για τους γνωστούς λόγους, αλλά και επειδή ήρθε μέσα από ένα ματς που της πήγαν όλα στραβά με το χαμένο πέναλτι και το γκολ που δέχτηκε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Ο Καρέρα έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα και πήρε το μέγιστο από όλους τους παίκτες».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






