Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Μοιάζει ιδανικός αντι-Άμραμπατ ο Ιτούρμπε, αλλά…»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στις μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ, αλλά και την περίπτωση Χουάν Ιτούρμπε.

Η… επ’ αόριστον αναβολή της συνέντευξης Τύπου του Ματίας Αλμέιδα άφησε αναπάντητα αρκετά ερωτηματικά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, στα οποία όμως απάντησε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ιτούρμπε και σωματοδομικά φαντάζει ιδανικός αντι-Άμραμπατ αν φύγει ο Μαροκινός. Όμως δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Αλμέιδα για τη θέση, δεδομένου ότι δεξιά υπάρχουν οι Ελίασον και Φερνάντες, ενώ αριστερά υπάρχει ο Γκατσίνοβιτς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αλλού», τόνισε για τον Παραγουανό εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη.

«Η ΑΕΚ θα κινηθεί για στόπερ που θα ξεκινά στην ίδια ευθεία με Βίντα και Μουκουντί για τις δύο θέσεις των κεντρικών αμυντικών, ενώ από κοντά θα είναι ο Μήτογλου. Δεν μου προκύπτει θέμα Πούγγουρα, αλλά αν προκύψει θα προορίζεται για πέμπτη λύση», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον Ορμπελίν Πινέδα είπε: «Δεν αλλάζει κάτι με την παραμονή της Θέλτα στη LaLiga. Φαίνεται πως το θέμα δεν θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Θα κάνει μια πρώτη επαφή με τον προπονητή της Θέλτα, αλλά γνωρίζω πως προτεραιότητά του είναι να ζητήσει να μείνει στην ΑΕΚ για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο και με μια προσιτή οψιόν αγοράς».

Τέλος, για το αν θα αποκτηθεί γκολκίπερ σημείωσε: «Ο Στάνκοβιτς δεν έχει εκφράσει επιθυμία φυγής και δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα η απόκτηση τερματοφύλακα, αλλά υπάρχει ένα σενάριο για τον Μανδά περί απόκτησης και δανεισμού στον ΟΦΗ. Η ΑΕΚ έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως όταν παρουσιάζονται τέτοιες ευκαιρίες, δεν λέει όχι ακόμη κι αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης σε συγκεκριμένη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x