Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Με πολύ καλή ψυχολογία στο ντέρμπι η ΑΕΚ - Μονόδρομος η νίκη»

Tα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τον απόηχο από την τεράστια νίκη της ΑΕΚ στο Μπράιτον αλλά και τη στροφή της «Ένωσης» στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (25/9, 21:00), μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Η ΑΕΚ πάει με πολύ καλή ψυχολογία. Θέλει πολύ τη νίκη στο ντέρμπι για να ολοκληρώσει τη ''διαβολοβδομάδα''. Όπως το είπε και ο Γιόνσον μετά τη νίκη από την Μπράιτον, αυτό που σκέφτεται είναι μόνο η νίκη. Αποτελεί μονόδρομο. Όχι επειδή εάν δεν έρθει, χάνει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, εάν το καταφέρει, θα της κάνει πάρα πολύ καλό σε επίπεδο αυτοπεποίθησης, διότι θα μιλάμε για δύο πολύ σημαντικά ''διπλά''», υπογράμμισε ο ρεπόρτερ του σταθμού, ο οποίος αναφέρθηκε και στα ερωτηματικά των Βίντα-Μουκουντί.

Νωρίτερα στάθηκε και στην επική εμφάνιση της «Ένωσης» στο Μπράιτον. «Το σημαντικό είναι ότι επιτεύχθηκε με τον τρόπο που ήθελε να παίξει η ΑΕΚ. Είχε και τύχη όταν το χρειάστηκε. Χωρίς τύχη δεν παίρνεις αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά όταν γίνονται δύο τέτοια παγωμένα πέναλτι. Πλέον, μπαίνει στη διαδικασία της πρόκρισης και για το Europa League και γίνεται κλειδί το ερχόμενο ματς με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια», επεσήμανε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x