Τον… γρίφο της 11άδας που θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να λύσει στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
«Δεν πιστεύω πως η είσοδος Μπακασέτα και Κρίστισιτς σημαίνει κάτι για την 11άδα», σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ και συνέχισε: «Αν παρατάξει την ομάδα σε 4-4-1 πιστεύω πως θα δούμε ίδια 11άδα με το ματς κόντρα στον Κισσαμικό. Εκτός αν χρησιμοποιήσει τριάδα πίσω –κάτι που έχει δουλέψει αλλά δεν έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα- με πιο δημιουργικό κέντρο».
Για την περίπτωση Κρίστισιτς επεσήμανε πως: «Είναι έτοιμος, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ξεκινήσει σε ένα τόσο σημαντικό ματς».
Όσο για την πιθανότητα αντικατάστασης του Μαρίνου Ουζουνίδη σχολίασε: «Δεν προκύπτει η ΑΕΚ να έχει κάνει τόσο εκτεταμένη αναζήτηση για αλλαγή προπονητή. Δεν το βλέπω να γίνεται τόσο άμεσα. Το θέμα, βέβαια, είναι ανοιχτό».
Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






