Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πρέπει να φέρει ισορροπία στα αποτελέσματα με ΠΑΟΚ η ΑΕΚ»

Στην αγωνιστική αλλά και ψυχολογική ανάγκη που υπάρχει στην ΑΕΚ για νίκη επί του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η ΑΕΚ ψάχνει την πρώτη της νίκη στα playoffs υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (20/03), με τον Γιώργο Τσακίρη να τονίζει μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ανάγκη που υπάρχει για θετικό αποτέλεσμα.

Όπως είπε, η Ένωση έχει φέτος δύο ισοπαλίες και δύο ήττες ενάντια στον «Δικέφαλο του Βορρά» και οφείλει να εξισορροπήσει την κατάσταση κάνοντας το 2/2 στα playoffs – επισήμανε βέβαια, ότι ο αποκλεισμός στο Κύπελλο κρατά σε θέση ισχύος του Θεσσαλονικείς.

Ο ρεπόρτερ στάθηκε βέβαια στην υψηλή ψυχολογία που έχει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League, τονίζοντας ότι «με αυτόν τον τρόπο ανοίγει η όρεξη και γουστάρουν οι παίκτες.

Από εκεί και πέρα, προέβλεψε ότι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα πορευτεί με Τζαβέλα-Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας παρότι επιστρέφει ο Βράνιες, με τον Κριχόβιακ να παίζει στον άξονα μαζί με τον Σιμάνσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x