Για την γκέλα που έκανε η ΑΕΚ με την Κηφισιά και τους λόγους που απέτυχε να κρατήσει το υπέρ της σκορ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Συζητώντας με τον Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι βάσει της συνολικής εικόνας που έδειξε στο παιχνίδι η «Ένωση» δεν άξιζε κάτι περισσότερο από τον βαθμό.
Αφού τόνισε λοιπόν ήταν η δεύτερη φορά που διαχειρίστηκε λάθος το προβάδισμα μετά τον τελικό του Superbet Super Cup με τον ΟΦΗ, εκτίμησε ότι ίσως ο εκνευρισμός του Μάρκο Νίκολιτς να επηρέασε τις αποφάσεις του.
Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, εξέφρασε την άποψη ότι ήταν λάθος η αλλαγή του Μάγερ, ενώ τόνισε ότι θα μπορούσε να μπει και τρίτος χαφ στο παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος απειλούσε τόσο από τον άξονα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






