Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Οι 5 μεταγραφές που χρειάζεται άμεσα η ΑΕΚ - Τι ισχύει με το συμβόλαιο Μουκουντί και την ανανέωση Μήτογλου»

Για τις προσθήκες που πρέπει να δρομολογήσει η ΑΕΚ από το… βράδυ της Κυριακής και περιπτώσεις παικτών του υπάρχοντος ρόστερ, όπως οι Μουκουντί-Μήτογλου, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στο τελευταίο ματς της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν -αλλά και τη συζήτηση που ήδη έχει ξεκινήσει για την επόμενη- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε πώς ό,τι είναι να γίνει με τον Αλμέιδα θα γίνει μετά την Τούμπα, ενώ σχετικά με την ενδεκάδα χαρακτήρισε ερωτηματικό τον Γκατσίνοβιτς και πιθανό το σχήμα με Σιμάνσκι-Γιόνσον μαζί στα χαφ.

Όσο για τα πλάνα της νέας σεζόν, υπογράμμισε ότι από το… βράδυ της Κυριακής κιόλας πρέπει να δρομολογηθούν άμεσες προτεραιότητες (όπως η απόκτηση δυο μπακ, ενός στόπερ, ενός χαφ και ενός σέντερ-φορ).

Κατά τ’ άλλα, με αφορμή παραφιλολογία για το συμβόλαιο του Μουκουντί, υπογράμμισε ότι έχει ανανεωθεί (και μάλιστα με γενναία αύξηση αποδοχών) ως το 2028, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει κουβέντα με τον Μήτογλου για να επεκτείνει κι εκείνος τη συνεργασία του με την «Ένωση».

Ακούστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη στην επίσημη σελίδα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x