Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Οι στραβές γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις - Μια ή δύο αλλαγές η 11άδα της ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η ΑΕΚ πρέπει να είναι προσεκτική και να πάρει όλα τα ματς που ακολουθούν, ενώ αναφέρθηκε και στη συνοχή που θέλει να διατηρήσει ο Ματίας Αλμέιδα.

Κάθε πράγμα στον καιρό του, όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, σημειώνοντας πως πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ καλείται να κάνει το 3Χ3 αρχής γενομένης από το παιχνίδι της στο Βόλο.

«Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι στραβές γίνονται εκεί που δε το περιμένεις. Θα πρέπει να περάσει η ΑΕΚ και από τον Βόλο και από τα Γιάννενα μέχρι τότε. Είναι δυνατή εντός έδρας, για αυτό δεν λέω για το παιχνίδι με την Λαμία. Δεν θα αλλάξει κάτι με την τετράδα της επίθεσης στο ματς με την Κηφισιά. Θα έχει μια ή δύο αλλαγές η 11άδα, ο Αλμέιδα θέλει να διατηρήσει την χημεία. Λογικά θα την απαρτίζουν οι Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα, Σιμάνσκι ή Γιόνσον με προβάδισμα του πρώτου, Λιβάι, Μάνταλος, Αραούχο και Φαν Βέερτ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι ο Κικάνοβιτς είναι μια περίπτωση που απασχόλησε την Ένωση και το καλοκαίρι αφού μπορεί να καλύψεις αρκετές θέσεις μπροστά, αλλά δεν βλέπει να γίνεται κάτι άμεσα, αφού προτεραιότητα φαίνεται πως είναι ο κεντρικός αμυντικός.

Ο Τσακίρης ανέφερε ότι μπορεί να μπει στην εξίσωση για το ματς της ΑΕΚ στον Βόλο και ο Τσούμπερ, ενώ λογικά θα υπολογίζεται και ο Βίντα τότε.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x