Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Όνειρο για τη νέα χρονιά η επιστροφή στο σπίτι, μακάρι να πετύχει ο Γιαννίκης»

Ακούστε τα όσα ανάφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Στο όνειρο της επιστροφής των οπαδών της ΑΕΚ να επιστρέψουν στο «σπίτι» τους, στην Νέα Φιλαδέλφεια, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει παρά μόνο ένα όνειρο για την ΑΕΚ και δεν είναι άλλο από την επιστροφή στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήταν ένα πρόβλημα που είχε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα την ομάδα από το 2003 και ο κόσμος θα επιστρέψει στην έδρα της, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν ένα νέο όμορφο γήπεδο για να παρακολουθούν αγώνες. Η ΑΕΚ θέλει αυτό να συνδυαστεί με κατάκτηση τίτλων και να πάρει το πρωτάθλημα στο σπίτι της», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τον Αργύρη Γιαννίκη: «Είναι μία περίπτωση καλού προπονητή, σε επίπεδο εργασίας και χρειάζεται χρόνο για να κρίνουμε από τα αποτελέσματα αν μπορεί να κρατήσει την ομάδα και να συνυπάρξει μαζί της για πολλά χρόνια. Πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη».

Όσον αφορά την ποιότητα της ομάδας, τόνισε: «Όταν έχεις μία πολύ νέα ομάδα, χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις, όπως και ο προπονητής που βρίσκεται ένα διάστημα στην τεχνική ηγεσία. Η ΑΕΚ πληρώνει πολύ ακριβά τα λάθη της και έχει βρεθεί στο -11, κάτι που την περσινή σεζόν μπορούσε να δικαιολογηθεί από την εικόνα της. Φέτος δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι η διαφορά στους πέντε ή στους τέσσερις βαθμούς. Αυτά τα μαθήματα πρέπει να τα κρατάει και να προχωράει η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x