Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δύσκολα δεν θα είναι στην ΑΕΚ ο Αραούχο, πάει για στόπερ-ηγέτη»

Η ΑΕΚ θα πάρει -όπως όλα δείχνουν- Εντσάμ, Τζαβέλλα και λογικά θα ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα τον Αραούχο, ενώ πάει για να αποκτήσει παίκτη σημείο αναφοράς για την άμυνά της.

Τα δεδομένα που επικρατούν στην παρούσα φάση στο μεταγραφικό κομμάτι σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω της εκπομπής «Ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, για τον Ολιβιέ Εντσάμ θα γίνει παίκτης της «Ένωσης» όταν μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ, με την οποία έχει… ραγίσει το γυαλί και το συμβόλαιό του θα είναι τετραετές, ενώ διάρκειας δύο ετών θα είναι του Γιώργου Τζαβέλλα, για τον οποίο ανέφερε το σκεπτικό που οδήγησαν τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» στη συγκεκριμένη προσθήκη.

Παράλληλα, η ΑΕΚ κινείται και για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, που θα προορίζεται για ηγέτης στα μετόπισθεν της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, υπενθυμίζεται ότι είχε γίνει προσπάθεια για τον Ντα Σίλβα, που υπέγραψε στη Λιόν.

Ακόμη, ο Γιώργος Τσακίρης ανέφερε για τον Αραούχο ότι «πολύ δύσκολα δεν θα επιστρέψει στην ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x