Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πάει καλύτερα ο Ολιβέιρα, έχει αποφασίσει να μην μπει χειρουργείο»

Στην πρόοδο που έχει σημειώσει η αποθεραπεία του Νέλσον Ολιβέιρα και την προσπάθεια του Πορτογάλου να γυρίσει γρήγορα για να βοηθήσει την ΑΕΚ στα πλέι-οφ αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στα αγωνιστικά «μέτωπα» της ΑΕΚ ενόψει της έναρξης των πλέι-οφ αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι υπάρχει αναμονή για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση των Τσιγκρίνσκι και Ολιβέιρα (οι οποίοι ωστόσο δεν υπολογίζονται για Παναθηναϊκό).

Όσον αφορά συγκεκριμένα μάλιστα στον Πορτογάλο, σημείωσε ότι η αποθεραπεία του πάει καλύτερα και δεδομένου ότι έχει αποφασίσει ν’ αντιμετωπίσει συντηρητικά το πρόβλημά του (και όχι με χειρουργείο) θα προσπαθήσει να επιστρέψει γρήγορα για να βοηθήσει την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x