Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Παίκτη που θα κάνει διαφορά και θα μπει αμέσως ψάχνει η ΑΕΚ»

Τον δύσκολο συνδυασμό (ειδικά για χειμερινή μεταγραφική αγορά) που αναζητεί η ΑΕΚ όσον αφορά στην ενίσχυσή της στα χαφ υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στο ξεκάθαρο πλάνο της ΑΕΚ για τον τρόπο που θα κινηθεί μεταγραφικά τον Γενάρη αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, υπογράμμισε αρχικά ότι οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μετά τη συνάντηση των υπευθύνων του σχεδιασμού με τον Αργύρη Γιαννίκη (που θα γίνει έπειτα από το παιχνίδι της Τρίπολης).

Σημείωσε λοιπόν ότι είναι σαφής η πρόθεση της «Ένωσης» ν’ ασχοληθεί μονάχα με κάποιον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά (και όχι με ονόματα σαν αυτά που έχουν αρχίσει ήδη να γράφονται), ο οποίος συν τοις άλλοις θα μπορεί να υπολογίζεται άμεσα για τη βασική ενδεκάδα.

Όσο για το επερχόμενο ματς με τον Αστέρα, τόνισε ότι δεν αναμένονται τρελά πράγματα, αφού δεν καθιστά έκπληξη το να επιστρέψει ο Τσούμπερ στο αρχικό σχήμα ή να προτιμηθεί οποιοσδήποτε εκ των Γκαρσία-Άμραμπατ στα δεξιά.



 


































Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x