Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν δέχεται να πιεστεί και θα περιμένει για στόπερ η ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η ΑΕΚ δε θα πάρει έναν απλά καλύτερο αμυντικό από τους υπάρχοντες, εξ ου και ακόμα «ψάχνεται».

Με τους δικούς της όρους θα πορευθεί η ΑΕΚ ως προς την αναζήτηση της καλύτερης δυνατής λύσης για την περαιτέρω ενίσχυση της άμυνάς της, όπως ξεκαθάρισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Δεν έχει καταφέρει να βρει η ΑΕΚ αυτό που ψάχνει ή, οι επαφές που έχει κάνει, είναι ακόμα ανοιχτές. Δεν δέχεται να πιεστεί και θα περιμένει. Δεν ξέρω αν είναι σωστό, θα φανεί στο τέλος. Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει ότι θα έχουμε μεταγραφή μέσα στο επόμενο 24ωρο. Το καταλαβαίνω, δεν έχει νόημα να πάρει παίκτες αντίστοιχους με αυτούς που έχει, ειδικά στο κέντρο της άμυνας. Δε αρκείται στο να πάρει απλά έναν σχετικά καλύτερο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε τον Θυμιάνη πάρα πολύ καλή κίνηση και μια επένδυση για την «Ένωση», που θα παίξει κυρίως στην δεύτερη ομάδα.

Ενώ ο Τσακίρης τόνισε πως η ΑΕΚ τα πήγε πολύ καλά στο κομμάτι της ενίσχυσης του κέντρου, παίρνοντας αυτούς που ήθελε, σε αντίθεση με την άμυνα, κυρίως σε χρονικό επίπεδο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x