Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πιέζει για να έρθει στην ΑΕΚ ο Πινέδα - Σε συζητήσεις με δυο στόπερ»

Την προσπάθεια που κάνει και ο ίδιος ο Πινέδα για να συνεργαστεί ξανά με τον Αλμέιδα και τις παράλληλες διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με δυο στόπερ υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στη μεταγραφική κινητικότητα της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή του Μιχάλη Τσόχου, αναφέρθηκε αρχικά στον Ματίας Αλμέιδα, εκφράζοντας την πίστη πως (αν τον πάει η τύχη και τα αποτελέσματα) έχει την προσωπικότητα για ν’ αγαπηθεί από τον κόσμο της «Ένωσης».

Όσο για τις απαραίτητες προσθήκες που πρέπει να γίνουν -ειδικά στο κέντρο της άμυνας- τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να έχουν τουλάχιστον έναν στόπερ ως την έναρξη της προετοιμασίας και βρίσκονται σε επίπεδο συζητήσεων με δυο περιπτώσεις.

Αναφερόμενος, δε, στον Πινέδα, τόνισε ότι πιέζει κι ο ίδιος από την πλευρά του για να συνεργαστεί ξανά με τον Αλμέιδα και μετέφερε την αισιοδοξία ότι -όσο περνούν οι μέρες και η Θέλτα δεν βρίσκει τα παράλογα λεφτά που ζητάει- θ’ αυξάνονται οι πιθανότητες της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x