Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πολύ σημαντική προσθήκη για την ΑΕΚ ο Μισελέν»

Τους λόγους που ο Κλεμάν Μισελέν θεωρείται από τις σημαντικότερες κινήσεις της ΑΕΚ στη μεταγραφική αγορά υπογράμμισε -με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση Νταντσένκο- στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης

Μια από τις πιο προσθήκες στην οποία βασίζει πολλά φέτος η ΑΕΚ υπενθύμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου και με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του Νταντσένκο (που επίσης αγωνίζεται ως δεξί μπακ), υπογράμμισε πόσο σημαντική κίνηση θεωρείται για την «Ένωση» ο Κλεμάν Μισελέν.

Υπενθύμισε λοιπόν ότι αποκτήθηκε έναντι ενός αρκετά σημαντικού αντιτίμου (περίπου 1 εκατ. ευρώ) και σε συνδυασμό με το ότι βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (24 ετών), εκτιμάται ότι μπορεί ν’ αποτελέσει τη λύση στο δεξί άκρο των «κιτρινόμαυρων» για τα επόμενα χρόνια.

Κατά τ’ άλλα, επανέλαβε ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει άλλη μεταγραφή της ΑΕΚ ως το τέλος της προθεσμίας για τους ελεύθερους, ενώ σημείωσε ότι θα γίνει και μια επίσημη παρουσίαση των 13 παικτών που ήδη έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x