Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πρέπει να επισπεύσει τη διαδικασία απόκτησης φορ και δεξιού μπακ η ΑΕΚ»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ και τα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε αρχικώς στη φιλική βαριά ήττα από την Άλκμααρ και στον απόηχο που άφησε αυτό το 6-0 στην ομάδα. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, τόνισε πως από Δευτέρα ο Μπρινιόλι θα μεταβεί στην Ολλανδία ώστε να τεθεί στη διάθεση του Αλμέιδα, ενώ για τον Σισέ είπε πως αύριο θα έρθει στην Αθήνα για να τελειώσει η μεταγραφή του.

Στη συνέχεια, στάθηκε και στα υπόλοιπα κομμάτια που πρέπει να προστεθούν στο παζλ, που είναι η απόκτηση φορ, εξτρέμ, ακραίων μπακ, τονίζοντας πως σιγά-σιγά η επιστροφή των διεθνών, θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στο να δουλέψει σωστά στην προετοιμασία.

Αναφορικά με τις προσθήκες, ανέφερε μεταξύ άλλων πως πρέπει να επισπεύσει η απόκτηση δεξιού μπακ και φορ, ενώ στάθηκε και στην «στασιμότητα» τις υπόθεσης του Γιαννούλη, με τον οποίο πλέον η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για πολύ.

Τέλος, για τον Κόναν Λεντέσμα, τόνισε πως έχει προταθεί στην ΑΕΚ, αλλά δεν έχει προχωρήσει σε κάτι συγκεκριμένο η ομάδα για τον κίπερ της Κάντιθ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x