Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πρέπει να πιστέψει παραπάνω σε κάποιους παίκτες ο Ουζουνίδης»

Ακούστε το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη διαχείριση του ρόστερ της ΑΕΚ που πιστεύει ότι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Με αφορμή την παρουσία του Ερίκ Μοράν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και τη θετική (για τα δικά του στάνταρ) εικόνα του Ισπανού χαφ, ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι πρέπει να αξιοποιηθούν περισσότερο κάποιοι παίκτες της Ένωσης.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έκανε την πρώτη φετινή του συμμετοχή με τα κιτρινόμαυρα, παίρνοντας καλό βαθμό στα 30 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε και ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ τόνισε ότι: «Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρέπει να πιστέψει σε κάποιους παίκτες παραπάνω».

Τόνισε για την ακρίβεια ότι ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής πρέπει να δώσουν ανάσες στους βασικούς (όπως ο Μοράν που μπορεί να ξεκουράσει τους Σιμόες και Γαλανόπουλο) σε αναμετρήσεις όπως αυτές με ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης για παράδειγμα, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες για μυϊκούς τραυματισμούς.

«Έχει δίκιο ο κόουτς, δεν θα δώσει το κάτι παραπάνω ο Μοράν, αλλά πρέπει να τον εκμεταλλευτεί παραπάνω», ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x