Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Προσοχή από παίκτες και κερκίδα με Σιδηρόπουλο, λογικά στο β' ημίχρονο ο Σιντιμπέ»

Στον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο προσεχές ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Για το β' ημίχρονο «βλέπει» την είσοδο του Σιντιμπέ.

Στον προσεχές παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, την Κυριακή (16/10, 16:00) στην «Αγια-Σοφιά - OPAP Arena» για την 8η αγωνιστική της Super League 1, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» στάθηκε στον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στον αγώνα. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι χρειάζεται προσοχή από παίκτες και κερκίδα, καθώς -όπως σημείωσε- πρόκειται για διαιτητή «που θέλει να παίρνει την κάμερα πάνω του» (στάθηκε στο παράδειγμα των καρτών).

Από εκεί και πέρα, υπενθύμισε ότι χρειάζεται προσοχή από πλευράς κόσμου και στο θέμα των καπνογόνων, τονίζοντας ότι θα είναι εγκληματικό να γίνει το πρώτο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια (με τον ΠΑΟΚ) κεκλεισμένων των θυρών.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Τσακίρης σημείωσε ότι το μοναδικό ερωτηματικό για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες αφορά τη χρησιμοποίηση ή όχι του Σιντιμπέ στο δεξί άκρο της άμυνας, υποστηρίζοντας ότι ο Γάλλος μπακ λογικά θα χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Στις υπόλοιπες θέσεις, συμπλήρωσε, ότι δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Άρη.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x