Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Μεγάλη κινητικότητα στην ΑΕΚ, ψάχνουν κάτι διαφορετικό από τον Χιμένεθ»

Στις εξελίξεις που δρομολογούνται στην ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM.

Με τις υποχρεώσεις να ολοκληρώνονται την Κυριακή, όταν και θα υποδεχθεί τον Άρη για τη 10η αγωνιστική των playoffs, στην ΑΕΚ έχουν εντείνει για τα καλά τις ενέργειες τους με το βλέμμα στη νέα σεζόν.

Προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους» αποτελεί φυσικά το θέμα του προπονητή. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της «Ένωσης».

«Οι πιθανότητες είναι υπέρ της αντικατάστασης του Μανόλο Χιμένεθ. Φαίνεται ξεκάθαρα από τις κινήσεις των ανθρώπων που τρέχουν το πρότζεκτ της ΑΕΚ ότι ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο...», επεσήμανε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα, έκανε λόγο για μεγάλη κινητικότητα από την πλευρά των ανθρώπων που «τρέχουν» το πλάνο της ομάδας, με σκοπό να εκμεταλλευτούν τις δύο εβδομάδες που κέρδισε με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

«Υπάρχει περίπτωση του Πέσιτς που προτάθηκε στην ΑΕΚ, είναι σέντερ φορ της Μακάμπι. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Αν εξαιρέσουμε τον Σίλβα και ακόμη μια περίπτωση παίκτη που δουλεύει η ΑΕΚ, οι υπόλοιποι που θα αποκτηθούν θα είναι με την έγκριση του προπονητή», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x