Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ευχάριστα τα νέα από τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο της ''Αγια-Σοφιάς OPAP Arena''»

Στην καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της «Αγια-Σοφιάς – OPAP Arena» ενόψει και του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Έτοιμος για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό ο αγωνιστικό χώρος της «Αγια-Σοφιάς – OPAP Arena»!

Όπως ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, μετά τα ιστορικά εγκαίνια του νέου γηπέδου της «Ένωσης» πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο χορτάρι από τον αρμόδιο υπεύθυνο της Super League 1, με τα νέα να είναι ευχάριστα.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ διευκρίνισε βέβαια ότι δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση με το ταλαιπωρημένο χορτάρι μέσα σε τόσο λίγες ώρες. Ωστόσο, δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο μόνιμο πρόβλημα κι έτσι στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του «δικεφάλου», κόντρα στον Ατρόμητο, θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Παράλληλα, στάθηκε στο κλίμα ευφορίας που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του «δικεφάλου». Τέλος, σ' ό, τι αφορά την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους», σημείωσε πως δεν αναμένονται πολλές αλλαγές, με τον Μουκουντί να αρχίζει βασικός και να υπάρχει το ερωτηματικό «Ρότα ή Σιντιμπέ» για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x