Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σε… παύση η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ, με νταμπλ περνάει στην ιστορία ο Αλμέιδα»

Ακούστε τα νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα στην ΑΕΚ, καθώς σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Ματίας Αλμέιδα, και ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε αυτή τη στιγμή και την πιθανότητα ο Αργεντινός να κάνει το νταμπλ στην πρώτη του σεζόν.

«Στην ΑΕΚ όλα τα θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα είναι σε παύση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε: «Ο Ματίας Αλμέιδα συμπληρώνει σήμερα έναν χρόνο στην ΑΕΚ, από τη μέρα που ανακοινώθηκε η πρόσληψή του. Κάνοντας μία αναδρομή πίσω ο καθένας, μπορεί να είναι χαρούμενος για αυτή την κίνηση και, αν κάνει το νταμπλ, θα έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ΑΕΚ. Όλα τα άλλα έχουν πάει στην άκρη. Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, έχει πιο εύκολο έργο ο σύλλογος για την επόμενη σεζόν, αν και το επόμενο καλοκαίρι θα χτίσει και τη μεθεπόμενη σεζόν με τις προσθήκες που θα γίνουν στην προσεχή μεταγραφική περίοδο».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Στο αγωνιστικό, ο Αλμέιδα έχει φροντίσει να περάσει το μήνυμα για το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει διπλή διανυκτέρευση ενόψει του Βόλου και να είναι όλοι συγκεντρωμένοι στον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x