Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σημαντική εξέλιξη η αποδέσμευση Λε Ταλέκ για ΑΕΚ, γλιτώνει 700 χιλ. ευρώ»

Ο Γιώργος Τσακίρης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα οικονομικά οφέλη της ΑΕΚ από το διαζύγιο με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ και αναφέρθηκε στο πλάνο του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με το Βόλο.

Τα οικονομικά οφέλη από την αποχώρηση του Νταμιάν Λε Ταλέκ από την ΑΕΚ και την υπολειπόμενη «χασούρα» από τους «κομμένους» οι οποίοι δεν έχουν φύγει ακόμα, σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης.

«Μετά τον Βράνιες και τον Τάνκοβιτς, αποδεσμεύεται και ο Λε Ταλέκ, σε μια σημαντική εξέλιξη που γλιτώνει την ΑΕΚ από ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ. Πλέον έχει μείνει κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, από συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται όπως ο Ανσαριφάρντ, ή ο Μπακάκης και ο Τσιντώτας. Βασική προτεραιότητα του Καρίμ είναι να μείνει στην Αθήνα αλλά ξέρει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ανενεργός, ενόψει Μουντιάλ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν θα πάει σε πολλές αλλαγές ο Αλμέιδα από την στιγμή που δεν είναι στο 100% ο Γκατσίνοβιτς και η λογική λέει ότι η «Ένωση» θα κατέβει με την ίδια 11άδα με τον Βόλο.

Ενώ ο Τσακίρης σημείωσε πως περιμένει πάρα πολύ κόσμο στη Ριζούπολη αύριο (27/08), αφού δεν έφυγαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια και αναμένεται η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x