Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Θα ενισχύσει πολύ την ΑΕΚ σε θέση που είχε ανάγκη ο Γιόνσον»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στην άφιξη του Γενς Γιόνσον στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και τι μπορεί να της δώσει αγωνιστικά, εφόσον υπογράψει.

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στην άφιξη του Γενς Γιόνσον στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική θα είναι η προσθήκη του Δανού μέσου.

«Ο Γιόνσον είναι εδώ, επιβεβαιωμένα 1.000%. Η ΑΕΚ αναφέρει πως δεν έχει σχέση με την άφιξή του, για δικούς της λόγους, που προφανώς έχουν να κάνουν με τις τελικές συζητήσεις. Φυσικά ακόμη δεν είναι παίκτης της ΑΕΚ, γιατί πρέπει να συζητήσουν κάποια εκκρεμή ζητήματα. Όμως για να έχει έρθει, το θέμα είναι σε καλό δρόμο και αναμένουμε κατάληξη, πιθανώς και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είναι μια πάρα πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή και πολύ δύσκολη. Προ ημερών είχε δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει να παίζει στη La Liga. Πρόκειται για έναν παίκτη που-εφόσον υπογράψει-θα ενισχύσει πολύ την ΑΕΚ σε μια θέση που είχε ανάγκη, αυτή του αμυντικού χαφ», τόνισε.

Όσο για τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις; «Η περίπτωση του Βιτάο απασχολεί για την άμυνα αλλά είναι πολύ δύσκολη. Όσο για τον Πινέδα, ο ίδιος θέλει να συνεργαστεί με τον Αλμέιδα, αλλά η Θέλτα θέλει να πάρει ένα σημαντικό ποσό για την πώλησή του. Δύσκολη περίπτωση κι αυτή, αλλά ανοιχτή», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x