Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σημαντικό αν έρθει το 3/3 για την ΑΕΚ, τα ερωτηματικά του Αλμέιδα»

Ακούστε τα νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού (9/4, 18:00) αγώνα με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο της κούρασης και της ταλαιπωρίας με δύο ταξίδια σε Τούμπα και Βόλο, κυρίως με τον ΠΑΟΚ λόγω της πίεσης και του αντιπάλου. Η ΑΕΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί τη στιγμή της, να πάρει το παιχνίδι με τον Άρη που είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ευτυχώς που είχε γίνει η γκέλα με τον Άρη, ώστε να μην υπάρξει εφησυχασμός και να καταλάβουν ότι μέχρι το τέλος πρέπει να δείξουν προσοχή. Ακολουθεί ένα ντέρμπι σημαντικό και θα είναι καλό να πάει να δει με ηρεμία αυτό το ματς στη συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική κατάσταση παικτών, επιστροφή ποδοσφαιριστών είναι σε καλό φεγγάρι η ΑΕΚ και ο Γκαρσία διαχειρίστηκε σωστά από τον Αλμέιδα. Προφανώς θέλει τη νίκη με τον Άρη γιατί θα κάνει ένα σημαντικό 3/3, θα διατηρήσει ψηλά την αυτοπεποίθησή της και θα παραμείνει το πλάνο του προπονητή, ο οποίος εξήγησε τα τέσσερα στοιχεία της φετινής ομάδας», πρόσθεσε και μίλησε για τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x