Η ΑΕΚ, με το γκολ του Ρέλβας στο 98', απέφυγε μια ήττα που θα αποτελούσε τεράστιο πισωγύρισμα στον Βόλο και ο Γιώργος Τσακίρης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:
«Δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό που ήθελε η ΑΕΚ, δεν βοήθησε η διαιτησία, κακός ο Τσιμεντερίδης. Αλλόκοτα και περίεργα σφυρίγματα, με σκοπιμότητα να μη βρει ρυθμό η ΑΕΚ.
Είχε και λίγη ατυχία στις καθαρές ευκαιρίες η ομάδα. Δεν ήταν για να χάσει η ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν και πολύ καλή. Σημαντικό ότι δεν έχασε…».
Διαβάστε Επίσης
Η σωτήρια «οβίδα» του Ρέλβας για το 2-2 της ΑΕΚ στο 98'! Ένταση στο φινάλε του ημιχρόνου στο Πανθεσσαλικό: Αποβλήθηκε ο Νίκολιτς - Κόκκινη και στον Ναλιτζή! Ηλιόπουλος από τα μεγάφωνα του Πανθεσσαλικού: «Ημέρα γιορτής για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο»! Κυριακίδης: «Δεν μπορεί να είσαι χαρούμενος όταν δεν νικάς - Είμαστε περήφανοι για το μέταλλο των ποδοσφαιριστών μας»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






