Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σήμερα τελειώνει το τσεκάρισμα από Γιόνσον-Η αρνητική εμπειρία της γυναίκας του»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Αφού αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν, ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Γενς Γιόνσον που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και συζητάει με την «Ένωση», διαπιστώνοντας την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του.

«Ο Γιόνσον είναι στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Μπορεί η ΑΕΚ να δηλώνει άγνοια, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με την πλευρά του παίκτη, ώστε να μιλάμε για οριστική συμφωνία. Αυτό περιμένουμε να συμβεί με την άφιξη του Δανού που συνοδεύεται από τη σύζυγό του και τον μάνατζέρ του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σήμερα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία συζητήσεων και τσεκαρίσματος του παίκτη, ενώ η γυναίκα του θα διαπιστώσει το κλίμα στην Ελλάδα μετά από μία άσχημη εμπειρία που είχε στην Τουρκία. Το απόγευμα θα αναχωρήσει για το εξωτερικό, αφού περάσουν μία βόλτα και από τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Είναι μία λύση που συζητάει θερμά η ΑΕΚ, και περιμένουμε να τελειώσει είτε θετικά είτε αρνητικά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x