Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Στη λίστα της ΑΕΚ ο Πελεγκρίνο»

Την περίπτωση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο εξετάζει για τον πάγκο η ΑΕΚ! Όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο Αργεντινός βρίσκεται στη λίστα (και πιο ψηλά από τον Ντι Φραντσέσκο).

Στη λίστα των υποψήφιων προπονητών της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο 50χρονος τεχνικός έχει προταθεί και εξετάζεται από την «Ένωση».

Μάλιστα, όπως ανέφερε, ο Αργεντινός βρίσκεται ψηλότερα στις επιλογές από τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο (για τον οποίο προβληματίζει η σύντομη παρουσία του σε τρεις πάγκους μετά τη Ρόμα).

Ο Πελεγκρίνο έμεινε ελεύθερος προ ημερών από τη Βελέζ Σάρσφιλντ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους των Βαλένθια, Εστουδιάντες, Ιντεπεντιέντε, Αλαβές, Σαουθάμπτον και Λεγανές (όπου είχε υπό τις οδηγίες του τον Δημήτρη Σιόβα).

Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα κυρίως στη Βαλένθια, παίζοντας επίσης σε Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, ενώ διετέλεσε έπειτα και βοηθός του Ράφα Μπενίτεθ στους «κόκκινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x