Στις σκέψεις του Μάρκο Νίκολιτς για τα παιχνίδια της ΑΕΚ με Ολυμπιακό και Ράγιο Βαγιεκάνο και στα δεδομένα για την επέκταση του συμβολαίου του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως ο Σέρβος τεχνικός δεν δουλεύει μόνο το ματς με τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο, αλλά και την πρώτη μάχη με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στην Ισπανία τη Μεγάλη Πέμπτη (09/04) και το κύριο που τον απασχολεί, αυτή τη στιγμή, είναι να επιστρέψουν από τις εθνικές τους ομάδες όλοι διεθνείς.
Σε ερώτηση που δέχθηκε για την ανανέωση του Γκατσίνοβιτς, υπογράμμισε ότι η εισήγηση του Νίκολιτς είναι θετική αφού είναι ένας παίκτης που ανταποκρίνεται στα «θέλω» του, είναι πολυθεσίτης και μπορεί να βοηθήσει από αρκετές θέσεις, ενώ δεδομένα παίζει το ρόλο του ότι κι εκείνος είναι Σέρβος.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






