Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Στην ΑΕΚ στόπερ στο 92' βάζεις μόνο αν προηγείσαι, κρίνεται τίτλος ή προκρίνεσαι»

Η όποια συζήτηση για τον Γιαννίκη αρχίζει και τελειώνει στην (ανεπίτρεπτη για το μέγεθος της ΑΕΚ) απόφαση να προστατεύσει την ισοπαλία με τον Άρη, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στην κάκιστη διαχείριση του Αργύρη Γιαννίκη -που είχε ως αποτέλεσμα να καταγράψει η ΑΕΚ την τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία ματς- αναφέρθηκε με χαρακτηριστικό τρόπο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, τόνισε ότι η όποια συζήτηση για τα λάθη του αρχίζει και τελειώνει στο γεγονός ότι (αντί να κυνηγήσει τη νίκη έχοντας και το μομέντουμ, πήγε να προστατεύσει την ισοπαλία).

Υπογράμμισε λοιπόν χαρακτηριστικά ότι στόπερ στην ΑΕΚ στις καθυστερήσεις βάζεις μονάχα αν προηγείσαι στο σκορ ή αν αυτό σου δίνει τίτλο ή πρόκριση.

Και παρόλο που αναγνώρισε ότι ο Έλληνας τεχνικός βιώνει και ο ίδιος μια πρωτόγνωρη κατάσταση (για πρώτη φορά στο τιμόνι μεγάλης ομάδας), τόνισε ότι εφόσον δεν προκύπτει πρόθεση γι’ αντικατάστασή του, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να καθαρίσει το μυαλό του, γιατί είναι σε σύγχυση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x